Medzi hlavné klenoty hotela patrila nepochybne jedna z najkrajšie zariadených reštaurácii na Slovensku - reštaurácia Messina, pomenovaná po významnom talianskom renesančnom maliarovi Antonellovi da Messina. Portrét muža, namaľovaný v roku 1475 vo fotoreprodukovanej zväčšenine bol centrálnym bodom reštaurácie. Pohľad mladého muža sprevádzal hostí počas ich kulinárskych zážitkov a držal dohľad nad symbolickým sloganom reštaurácie : Umenie žiť. Umenie stolovať.
V roku 2009 reštaurácia Messina získala aj prestížne ocenenie "Gurmán AWARD" - hotelová reštaurácia roka.
Vonkajšie prostredie sa mení, život hotela sa prispôsobuje požiadavkám svojich hostí. A práve naši hostia boli tým impulzom, ktorý nás doviedol k myšlienke zmeny.
Šéfkuchár Michal Škrabák, ambiciózny mladý muž s nákazlivým úsmevom, ktorý mu takmer neschádza z tváre, žije svoj sen, venuje sa tomu, čo ho napĺňa, tvorí prekvapenie na každom tanieri. Bol to on, ktorý vytvoril nový jedálny lístok, povolil uzdu fantázii, nechal sa unášať rôznymi kulinárskymi nápadmi. Doslova čaroval s chuťami jedál, prepájal ich s krásami vína. Boli to malé, ale presvedčivé čary a zázraky.
A tu sa dostávame k odpovedi na otázku : Prečo sa reštaurácia v hoteli Marrol´s volá HOUDINI ?
Harry Houdini, bol herec, filmový producent, amatérsky letec, ale hlavne kúzelník, pochádzajúci z Maďarska a po emigrácii rodičov v jeho detskom veku, žijúci v Amerike. Bolo to koncom 19. a začiatkom 20 storočia. Harry Houdini neuveriteľnými zmiznutiami, napríklad zo Sibírskeho väzenského auta, otvorením trezoru sudcu, vyslobodzovaním sa z kovových pút Scotland Yardu, očaroval publikum na jeho cestách po Anglicku, Holandsku, Nemecku, Rusku a doma v Amerike.
Magické kúsky Harry Houdini tvoria podtón kulinárskym zázrakom, ktoré robí Michal Škrabák. Preto v novom koncepte reštaurácie je aj nový slogan:
Kúzlo vína. Umenie chutí.
A na záver. Kúzlo vína a umenie chutí s podtónom magických kúskov Harry Houdini je umocnené interiérovými kúzlami hotelovej architektky Zuzany Cambelovej, autorky celého interiérového konceptu od samotného vzniku hotela.